Ingrijirea Plagilor

Îngrijirea Plăgilor la Domiciliu

Îngrijirea Plăgilor la Domiciliu reprezintă un set de proceduri și practici medicale efectuate acasă pentru tratarea și îngrijirea plăgilor. Această abordare poate fi folosită pentru plăgi minore, arsuri, tăieturi sau ulcerări superficiale și include curățarea, dezinfectarea și aplicarea corectă a pansamentelor pentru a asigura vindecarea adecvată a rănii într-un mediu familiar și confortabil.

Schimbarea pansamentului dupa operație - 100 Ron

Pansament plagă infectată - 150 Ron

Serviciu Profesional de Îngrijire a Plăgilor

Reprezintă un ansamblu de proceduri și expertiză medicală specializată folosit pentru tratarea și gestionarea adecvată a diverselor tipuri de plăgi. Acest serviciu asigură îngrijirea de calitate și monitorizarea atentă a plăgii pentru o vindecare optimă și prevenirea complicațiilor. Este oferit de personal medical calificat.

Avantaje

Expertiză medicală specializată pentru o vindecare eficientă, prevenirea infecțiilor, minimizarea cicatricilor și monitorizarea constantă a evoluției plăgii. Pacienții beneficiază de consiliere, îndrumare și încredere într-un mediu sigur și igienic, unde disconfortul este gestionat cu grijă pentru o recuperare mai bună.

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.
+40770192055