Politica de Confidențialitate
Ultima actualizare la 04-Oct-2023
Data de intrare în vigoare 04-Oct-2023

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile Duta Marius Asistent medical generalist, Str Lacramioarei Nr 52 Bl16 Sc1 Etj 1 Ap 31 București Sector 3, București 032084, România, email: asistent.ingrijiri@gmail.com, telefon: 0770192055 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru (https://ingrijiriladomiciliu-asistent.ro). („Serviciul”). Accesând sau utilizând Serviciul, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă și vom posta Politica revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi în vigoare în termen de 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată pe Serviciu și accesul sau utilizarea dvs. continuă a Serviciului după această perioadă va constitui acceptul dvs. al Politicii de Confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

 1. Informațiile pe care le colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

  1. Nume
  2. Email
  3. Număr de telefon mobil
  4. Data nașterii
  5. Adresă
 2. Păstrarea informațiilor dvs.:

  Vom păstra informațiile dvs. personale cu noi pentru 90 de zile până la 2 ani după încheierea contului de utilizator sau pe cât timp avem nevoie pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, conform detaliilor din această Politică de Confidențialitate. Este posibil să fie necesar să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi înregistrarea / raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau pentru alte motive legitime precum aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei, etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, care nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nedeterminat.

 3. Drepturile dvs.:

  În funcție de legea aplicabilă, aveți posibilitatea de a avea dreptul de a accesa și corecta sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a obiecta la procesarea activă a datelor dvs., de a ne solicita să distribuim (portăm) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ acordat de dvs. pentru a procesa datele dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și alte drepturi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la asistent.ingrijiri@gmail.com. Vom răspunde la solicitarea dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.

  Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să retrageți consimțământul de a le procesa pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dvs.

 4. Cookie-uri, etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum folosim aceste și opțiunile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

 5. Securitate:

  Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi.

+40770192055